Online Booking

 • Med 'Online Boking' kan dine kunder lave aftaler med dig og dine medarbejdere.
 • Du kan selv konfigurere hvilke services der tilbydes. 'Online Booking' kan tilpasses til mange forskellige brancher som f.eks. : Frisør, Værksted, Klinik eller Fotograf
 • 'Online Booking' kan integreres på din eksisterende webside, og indholdet tilpasser sig skærmstørrelsen på mobil, tablet eller desktop.
 • Aftaler bekræftes med e-mail, som inkluderer link til at ændre eller aflyse en aftale.
 • Der sendes en e-mail notifikation før aftalen, så den ikke glemmes.
 • 'Online Booking' kan håndtere dialog med kunden omkring aftalen, f.eks. spørgsmål eller specielle ønsker.
 • Overblik over dine og/eller kollegernes opgaver, via en overskuelig kalendervisning.
 • I kalenderen kan medarbejdere nemt oprette og ændre aftaler med kunderne.
 • Der kan registreres 'Ikke tilgængelig' tid, hvor medarbejderen ikke kan bookes, f.eks. ved ferie eller sygdom.

Brug 'Online Booking' til at oprette aftaler med dine kunder

Har din virksomhed brug for at lave aftaler med dine kunder? Om tidspunkt for udførelse af en service, et møde eller en opgave? Så har du måske oplevet, at det kan være en udfordring at holde styr på hvad der er aftalt med hvem og hvornår, og måske bruger du meget tid på bare at indgå aftalerne. E-mail, SMS'er og telefonopkald omkring hvem har tid til at gøre hvad og hvornår, med risiko for dobbelt booking og tidsplaner der ikke holder. Jeg har lavet en løsning - Online Booking, som kan hjælpe dig med at håndtere disse udfordringer. Dine kunder kan booke en aftale med dig, og de får e-mail bekræftelse og notifikationer før aftalen og mulighed for online at ændre eller aflyse aftalen. Medarbejdere er forskellige, så derfor kan Online Booking også håndtere, at det kun er nogle medarbejdere som kan udføre bestemte typer af opgaver.

Kalender for flere medarbejdere, som den vises for medarbejderen på en desktop computer. På billedet herunder, vises kalender for en enkelt medarbejder på mobiltelefonen.
 • Medarbejder kan oprette og ændre aftaler på alle enheder
 • Tilpasser sig automatsik til mobil, tablet og desktop
 • Vis aftaler for enkelt medarbejder eller mange på en gang

'Online Booking' kan integreres i en eksisterende webside

'Online Booking' kan integreres i din eksisterende webside. Brugerfladen vil automatisk tilpasse sig til forskellige skærmstørrelser og enheder, som f.eks. mobiler, tablets eller computeren på dit skrivebord. Her er et eksempel på en webside, hvor kunden læser om en service trykker på booking knappen. Prøv evt. at klikke på følgende link, hvor 'Online Booking' er integreret på en webside. Bemærk at man ikke ryger ud på et helt andet website ved booking, men bliver inde på din eksisterende webside.

Booking

De farvede felter angiver ledige dage. Når man klikker på en dag, så vises de tider der er ledige for den valgte dag. Kunden indtaster sine kontaktoplysninger og trykker "Book Aftale", og det er det hele. Aftalen er registreret i 'Online Booking', og medarbejderen kan ikke bookes til andre aftaler på dette tidspunkt. Kunden og medarbejderen modtager en e-mail med oplysninger om aftalen. I e-mailen er der et link, som kan bruges hvis man vil ændre eller aflyse aftalen. E-mailen indeholder også en kalenderfil som kan opdatere kundens kalender, f.eks. Outlook eller Google Kalender.

Kunden kan skrive spørgsmål og kommentarer til aftalen

Når kunden booker en tid, er der også et felt hvor han kan skrive spørgsmål eller kommentarer til aftalen. Medarbejderen kan så skrive tilbage gennem 'Online Booking'. Når der svares på spørgsmål eller laves mere detaljerede aftaler med kunden, vil dialogen og aftalerne kunne gemmes og findes igen i 'Online Booking'.

Booking kalender på computer, som den vises for kunden på din webside. Se tilsvarende visning på en mobiltelefon på billedet herunder.
 • 'Online Booking' viser kalender, hvor dage med ledige tider er markeret
 • Når der vælges en dag, vises ledige tider for dagen
 • Kunden indtaster kontaktinformation, og aftalen er oprettet

Oprette, redigere og aflyse aftaler med Online Booking

Medarbejderne kan logge ind på 'Online Booking', hvor den primære visning er en kalender, som viser alle aftaler. Det kan vælges hvilke af kollegerne der skal vises i den samme kalender. Man kan se planen for en enkelt dag, en uge, en måned eller bare en liste af opgaver. En stor skærm kan give et overblik over alt hvad der forgår i virksomheden, men samtidigt man også vises præcist den information man har brug for på en mindre skærm, f.eks. en mobiltelefon. Via kalenderen kan medarbejderne booke nye aftaler eller ændre på eksisterende aftaler, blot ved at trække aftalen til et nyt tidspunkt, kunder og medarbejdere får automatisk e-mail notifikation om ændringerne. Det er også muligt at registrere tid, hvor medarbejderen ikke er tilgængelig til at blive booket, f.eks. hvis man har andre opgaver, holder ferie eller er syg.

Hvis man klikker på en aftale i kalenderen, så åbnes dette vindue, hvor man kan flytte aftalen til et andet tidspunkt, overdrage den til en anden ledig medarbejder, eller aflyse aftalen. Når aftalen ændres, vil der automatisk blive sendt en notifikation til både kunden og medarbejderen.

Oprette services og medarbejdere

Man kan selv oprettet medarbejdere, og hver medarbejder kan have forskellige arbejdstider, så en medarbejder kan være på arbejde alle hverdage og en anden medarbejder arbejder måske kun i weekenden, og kan derfor kun bookes i sin arbejdstid. Det er også muligt selv at oprette de services man tilbyder. Hver service kan have sig egen "åbningstid", så bestemte services kun kan bookes i bestemte tidsrum. Men det er selvfølgelig også muligt for medarbejdere at gå ud over de definerede arbejdstider og åbningstider, hvis man sætter kryds i ok til det.

Tid til forberedelse eller transport

For hver service kan der vælges at medarbejderen skal have noget tid før og efter opgaven, f.eks. forberedelse eller transport hvis opgaven ikke udføres på firma adressen. Det kan også defineres hvor lang varsel der skal være på en booking, så medarbejderen altid får besked mindst 3 timer før en opgave, så kan man også lave andre ting uden at være konstant klar til en opgave med kort varsel.

Notifikationer

Systemet kan udsende en notifikation f.eks. 1 time før til både kunde og medarbejder, så er der færre som glemmer en aftale. For hver service kan det defineres hvilke medarbejdere der kan udføre den, hvis f.eks. ikke alle medarbejdere kan udføre alle typer af opgaver. Der vælges at kunderne må vælge hvilken medarbejder der skal udføre opgaven, alternativt kan Online Booking automatisk vælge næste ledige medarbejder.

Redigere medarbejder og arbejdstider
Redigere service, dens åbningstider og hvilke medarbejdere der kan udføre den.

Hvis du tænker at det lyder interessant for din virksomhed, så er du velkommen til at prøve systemet af uden at du forpligter dig til noget. Kontakt mig enten på tlf. 42 36 72 44 eller e-mail jon@jonkr.dk, så opretter jeg dig til en prøve. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til Online Booking.

Hvis du gerne vil købe 'Online Booking' så koster det 100,- kr. per medarbejder pr. måned, eksklusiv moms.