Om Soft X

Jeg hedder Jon Kristensen og bor i Holstebro. I tidernes morgen er jeg uddannet elektroniktekniker, og senest har jeg taget en uddannelse som fotograf på medieskolerne i Viborg. Jeg har også uddannelser som projektleder og kontormaskinemekaniker (der var engang noget der hed skrivemaskiner og kopimaskiner, men det er der vist ikke nogen der kan huske længere).

I starten arbejdede jeg med hardwareudvikling, men der gik ikke lang tid før det kom til at handle om softwareudvikling. Det er som softwareudvikler jeg har brugt det meste af min tid. Idenfor de sidste 10 år har jeg også arbejdet som fotograf, og taget fotograf uddannelsen i Viborg. Softwareudvikling og fotografering har måske ikke så meget med hinanden at gøre, men for mig er det en god kombination. Softwareudvikling kan godt være noget hvor man sidder fordybet i et projekt ved sin skærm det meste af dagen, hvor fotografering handler mere om at komme ud i "virkeligheden" og møde andre mennesker. Så derfor giver det mig en god balance.

Jeg har arbejdet indenfor en del forskellige brancer i tidens løb, her er nogle af dem:

  • Telekommunikation (harwareudvikling)
  • Automation
  • Baggagesortering i internationale lufthavne
  • Kreditvurdering
  • Analyse laboratorium
  • Teleselskab, fiber udrulning
  • Scada systemer til vindmøller
  • Handelsselskab, integration til økonomisystemer
  • Undervisning af softwareudviklere
  • Webudvikler

I lidt over 10 år har jeg nu været selvstændig, både som fotograf og som softwareudvikler. Som fotograf har jeg lavet portrætter, bryllup, produktfoto, pressefoto, ejendomsfoto og video. Som selvstændig softwareudvikler har jeg arbejdet mest med webudvikling og 3D visualisering.

Med denne virksomhed Soft X, vil jeg gerne udvikle færdige softwareløsninger og services. Og hvis muligheden byder sig, vil jeg også gerne være en freelance ressource der kan hyres på projektbasis. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil snakke om et projekt eller lignende, hvor vi måske kunne arbejde sammen.

Om Soft X - Jon Kristensen
Jon Kristensen